查看: 3356|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 煩惱 精劍 / 力刀 !? 不如大家比個意見

煩惱 精劍 / 力刀 !? 不如大家比個意見
我想升級比較快.....打怪比較勁....係咪精劍好???力刀唔夠好!?

咁如果想PK勁既話係咪力刀勁???精劍唔勁!?

到底邊隻好呢!?2隻刀咁正
單選投票, 共有 73 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

唔洗講想升LV快,緊係玩精劍啦
組人組,高防100%命中,攻高,範圍技又唔錯
PK都係要精劍啦,力刀D命中真係低得過分-.-
力刀對住敏弓打10下MISS 9下

成日MISS,你會玩都"火都黎"

回復

力刀低命中又低防
精劍高防 又高命中
回復

練功精劍
pk力刀

樓上兩位
敏弓一向高迴架啦
唔關力刀命低事
回復

原帖由 chk2014 於 15-7-2008 02:06 發表
練功精劍
pk力刀

樓上兩位
敏弓一向高迴架啦
唔關力刀命低事

咁如果力刀唔係對敏弓既話...易唔易打中???
回復

力刀我以前有個129=_=
佢同人pk 爽A_A
一開始cut佢技(中左屬=死硬)
一仲晒117同127 一定死=_=
回復

原帖由 Prison•Break 於 15-7-2008 02:08 發表

咁如果力刀唔係對敏弓既話...易唔易打中???

同其他職打 都ok易中
回復

頭像被屏蔽
回復

係亂我一開始到依加都係玩開力刀的..都係升到160左右..以我既經驗黎講,基本上..力刀要有預好多錢黎買水..仲要用d點數黎買眼鏡..一黎冇命中,d命中真係低到冇人有,打冰狗竟然147果3下可以miss晒,,,二黎d防真係差精劍一節...到左110全身加4裝想升b3??走住引仲得...走慢幾步都死..到左155升雙劍??全身加7 加埋野都係得3百幾防引到4-5算係好勁了,,  力刀其實都叫係難升果隻..pk方面,力刀係0ser出校pk.127食左max都係打人一千一二左右147同157就分開晒幾下黎打,,基本上係出面可以講係係秒唔到人而人地可以秒番你個隻..低lv果時仲叫好玩..但係你高lv都未知力刀既苦況...所以樓主玩力刀之前要三思[[onion_70]]

回復

多謝大家既意見[[bao_36]]
希望有更多人可以比意見我..多謝[[bao_31]]
回復