打印 上一主題 下一主題
收起左側

[射擊]衝呀!!! 火柴人!!!

幾好玩,不過去到兩個大人同一台飛機個到就死左,大概2千幾米,得閒再打下先!
回復 支持 反對

回復 #50 風之劍俠 的帖子

要計埋錢啊..同埋殺人數架=.="
回復 支持 反對

好難玩-,-開頭唔記得左有換彈這個制= =""

回復 支持 反對

我想知有冇人知道其他模式點開啊>"<?
識既話教下我唔該>"<
回復 支持 反對

原帖由 kwong155 於 2007-6-22 04:12 發表
要計埋錢啊..同埋殺人數架=.="

係ga咩=口=原來係咁...唔怪得上唔到啦- -玩多次先= =d紅色人仔好多血==紅直昇機比我2 3槍就爆左=v=不果d攻擊真係好高- -
回復 支持 反對

x佢呀= =我殺得又多過第99名果位 行得又多過第99名果位 錢得4xxx萬= =殺得多過佢= =

最記得行左63xx米\.../又上唔到= =都唔知係咪有問題ga 又話咩有可能= =點知e+上都上唔到= =明明多過第99名成8xx米ga ma   真係火火火\.../冇哂引= =正到唔多想玩\...../ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
回復 支持 反對

爆好玩呀@@thx樓主分享>v<

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
Torchic╳小火雞 -3 內容較為空泛

查看全部評分

回復 支持 反對

我行左2250m殺左563=3=
我覺得用手榴彈+散彈槍超正-_-
每500m如果血味扣多過一半,補給選散彈好正-3-
3級散彈秒每500m果個細人仔=3=
3下秒個直升機@@
另外,連禁2下a退後避子彈都唔錯-3-

回復 支持 反對

到中期我已經覺得幾難玩喇- -"
不過呢個係正game一隻-3-
回復 支持 反對

原帖由 風之劍俠 於 2007-6-22 18:16 發表

係ga咩=口=原來係咁...唔怪得上唔到啦- -玩多次先= =d紅色人仔好多血==紅直昇機比我2 3槍就爆左=v=不果d攻擊真係好高- -

有幾高血呀=.=

我5lv..shot gun 近身射 好似3下就死=0=

shot gun好好用...直沖...係咁射射射

另外 我想問呢

我成日都過唔到d黑色 炸唔爆個d黑色吉吉

成日都飛唔過佢

有咩方法...過左去呢

我玩4次3次都過唔到= =
回復 支持 反對