打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天外免費server妖洞3帶升(有信譽名單)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 kenso123 於 2007-3-2 19:09 發表
已有火藥味。
另外請注意自己的言語

我也不想 那個男人開女玩家搵好幾個老公 已經十分不妥了
還要老屈我昆佢-.-自己斷線懶我唔夠場

樓主連1個無證據ga人都相信 我也沒說話可以講吧~

那我隨便說1個在名單上的人是不是可以del?話佢昆人?
回復 支持 反對

原帖由 【星淚】 於 2007-3-2 19:37 發表

我也不想 那個男人開女玩家搵好幾個老公 已經十分不妥了
還要老屈我昆佢-.-自己斷線懶我唔夠場

樓主連1個無證據ga人都相信 我也沒說話可以講吧~

那我隨便說1個在名單上的人是不是可以del?話佢昆人?

其實如果沒有證據根本不能說你昆人..

.
回復 支持 反對

原帖由 kenso123 於 2007-3-2 22:06 發表

其實如果沒有證據根本不能說你昆人..

.

佢自己口講 樓主咁都相信-.-無奈
加上個位人兄叫乜野123147係樂古
係天外我琴日又撞到佢又係有123147呢個數字叫zxc123147
呢個人我同學話之前入過佢地家族 好似仲話佢自己係男黎
之前仲做我同學個族d人老公 e家又去第個族搵老公 好無品-.-
回復 支持 反對

原帖由 【星淚】 於 2007-3-3 00:05 發表

佢自己口講 樓主咁都相信-.-無奈
加上個位人兄叫乜野123147係樂古
係天外我琴日又撞到佢又係有123147呢個數字叫zxc123147
呢個人我同學話之前入過佢地家族 好似仲話佢自己係男黎
之前仲做我同學個族d人老 ...

kakaka 對不起 【星淚】兄弟/.\我和你說對不起
/.\我加回你的名/.\
回復 支持 反對

原帖由 c11161116 於 2007-3-3 11:34 發表

kakaka 對不起 【星淚】兄弟/.\我和你說對不起
/.\我?

唔緊要 我對於這個不男不女的玩家十分不妥
又唔敢企出黎對質屈我昆人-.-
回復 支持 反對

加多個叫e神e死人~佢岩岩好40lv~ec來~ok快~
回復 支持 反對

Q墨魚丸Q
爆調術C
見到我就幫襯我吧~~
回復 支持 反對

術士小龍o<--我黎架

岩岩40...80場以上
回復 支持 反對

可唔可以唔收$$$帶我升?
回復 支持 反對

原帖由 kuen123147 於 2007-3-16 21:59 發表

我記得有條傻kai冇cut過都唔夠場lo~

我得60場人地冇cut得81場 -4場~呃喇

帶人帶得你咁廢

你冇病丫 81場?
你自己cut左得60 場 怪我?
人地個d 81場 個陣時岩岩40lv 次次都有86~90
加上我冇話85up
但係 個陣時 我仲記得個ar康同唔知邊行左出黎 拉走左d怪
出左好幾次 叫極都係咁
先愈搞愈慢~
仲有個陣時你自己話70幾場 唔係60幾 唔好吹得咁過份
男人係到開女人ac 溝仔 算係有咩品? 唔係入過我同學族我都唔知~
e家次次都100幾  仲有我次次都係咁樣打 冇話有幾場 人地40lv術都係70幾 睇清楚字 有冇講幾場up啦
我之前未40lv搵到個46lv收3萬5 都係70幾 仲話3萬幾打咁多係咁
46lv全調術 155防  2370血 帶升1hr 4萬

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
kenso123 -2 注意言語

查看全部評分

回復 支持 反對