打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家希望擁有一個屬於樂古的伺服器嗎?!

關閉 [複製鏈接]
就 老 王 開 ser 啦
回復 支持 反對

原帖由 yathsing 於 15-2-2008 16:35 發表
不同意開non-steam server:lol
要開就要開steam server

因為non-steam太多cheat,有admin都冇用(d admin以為自己大哂,到時仲衰)

另外樂古是大團體,不可以使用盜版cs開server (版權問題)

開server必須安裝s ...

支持steam開ser!!!
樂古唔可用盜版cs  但一向用開既v19/v4/v23之類已經係盜版啦
要人品好,管得好既admin
仲有係玩番正規場
最好都係開番de_dust2,de_inferno,de_train,de_nuke
呢4個既match場,16-20左右  個人認為是比較理想的人數  太多人不太好
插件最好少d  因為插件過多會使伺服器lag  而且無謂
加上 用steam開ser  有VAC2唔洗用sxe
因為steam既玩家好自制   我玩steam都無見過cheater
而且sXe 4.0或以上係會同VAC發生沖突  用唔倒
3.9係無咩用
而且唔係只係屬於樂古既SER  係steam大眾都入倒既ser
要做得好先可以令ser 好好咁生存下去
我都希望有啦   只係一d小意見   勿罵   每人有唔同既意見嘛
回復 支持 反對

若有足夠同公正既admin ,我十卜
回復 支持 反對

如果要開就開幾個ser wo
回復 支持 反對

其實玩steam∼同non-steam∼!大家都係玩cs姐∼!
只有正版同老番!!pro同cheat!!!~~正常同傻X(仲有...唔多講)分別
有冇兩住其美方法∼!!
畢竟∼!樂古會員多數係non-steam玩家!!
回復 支持 反對

原帖由 ``$!Ux[R]YL 於 14-2-2008 17:57 發表
e+有左nakuz個ser未先-3-"
同埋不如分ser 例:樂古伺服器#1 樂古伺服器#2 樂古伺服器#3 樂古伺服器#4

一個ser都未必爆人
如果開樂古ser整定勁多個admin啦lol
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

認 同 啊         版 權 問 題
回復 支持 反對

server 當然會用 sXe Injected 開
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對